• 세계를 향한 끊임없는 기술창조정신! Global CT 우리는 아이엠씨티입니다.
  • 세계를 향한 끊임없는 기술창조정신! Global CT 우리는 아이엠씨티입니다.
  • 세계를 향한 끊임없는 기술창조정신! Global CT 우리는 아이엠씨티입니다.
  • 세계를 향한 끊임없는 기술창조정신! Global CT 우리는 아이엠씨티입니다.
  • 세계를 향한 끊임없는 기술창조정신! Global CT 우리는 아이엠씨티입니다.
  • 세계를 향한 끊임없는 기술창조정신! Global CT 우리는 아이엠씨티입니다.

고객지원

  • 공지사항 & 뉴스
  • 문의상담
  • 연락처안내
2018.02.09 06:14:54
γωνίες σχισθόλιθος Η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου κατηγορεί γωνίες σχισθόλιθος τους εκπροσώπους του γωνίες σχισθόλιθος ΣΥΡΙΖΑ Πατσιαντά γωνίες σχισθόλιθος και Μεϊκόπουλο για συμπόρευσή τους με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό του προεδρείου του γωνίες σχισθόλιθος ΕΚΒ μετά από συνάντηση που είχαν οι δύο"

«Χέρι - χέρι με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό» γωνίες σχισθόλιθος
«Χέρι - χέρι με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου κατηγορεί τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Πατσιαντά και Μεϊκόπουλο για συμπόρευσή τους με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό του προεδρείου του ΕΚΒ μετά από συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.


Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου έχει ως εξής :


«Η συνεργασία μεταξύ της παράταξης και του ΕΚΒ, είναι δεδομένη και θα υπάρξει άμεση εφαρμογή και υλοποίηση των προτάσεων του ΕΚΒ» υποσχέθηκαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, Πατσιαντάς και Μεϊκόπουλος, στην εργοδοτική συμβιβασμένη πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΚΒ.


Δεν μας ξαφνιάζει το γεγονός αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας τη στρατηγική της Ε.Ε., τάσσεται υπέρ της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου, κλείνοντας το μάτι στους καπιταλιστές, στο ΣΕΒ και στους τραπεζίτες υποσχόμενος ένα διαφορετικό μείγμα ανάπτυξης που έχει κοινό παρονομαστή την εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων. Εξάλλου όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπως και σήμερα, παρά τις αντιμνημονιακές κορώνες στήριξε τα προγράμματα ελαστικής απασχόλησης, τη κατάργηση της μόνιμης και σταθερής εργασίας, την τακτική του συμβιβασμού και του μικρότερου κακού στο συνδικαλιστικό κίνημα ενώ αποτελεί παράδοση η συνεργασία του με τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, ενάντια στις ταξικές δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. Είναι χαρακτηριστικό δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε πολιτική στέγη σε πολλούς από δαύτους.


Η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου καλεί τους εργάτες, τους υπαλλήλους στις υπηρεσίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους να κλείσουν τα αυτιά τους στις υποσχέσεις που δίνονται στις εθιμοτυπικές προεκλογικές συναντήσεις των υποψηφίων. Τους καλεί να αναλογιστούν τις πολιτικές ευθύνες όλων αυτών, που ψευδεπίγραφα σήμερα υπόσχονται ανάπτυξη και δουλειές, αφού αντιλαμβάνονται ότι η ανάπτυξη που πρεσβεύουν σημαίνει το δικό τους τσάκισμα. Να τους καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αφού τώρα γνωρίζουν καλά ότι συνεχίζουν να υπηρετούν την πολιτική της Ε.Ε., που για τα κέρδη των μονοπωλίων καταδικάζει στην ανέχεια τα λαϊκά στρώματα. Να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση και το ταξικό κίνημα, με στόχο την ανατ ροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».


 

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα


γωνίες σχισθόλιθος γωνίες σχισθόλιθος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
γωνίες σχισθόλιθος Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».Πηγή:  sport-fm.gr
γωνίες σχισθόλιθος
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=114141&cat=1
γωνίες σχισθόλιθος…
IP *.16.218.250
오시는길 문의하기 ENGLISH 관리자 로그인